22/02/2020 22/02/2020 Το  πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα  μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών και Στρατιωτικών . Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το ΚΕΜΧ Ναυπλίου , όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε  μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του  Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2020 - 13:21

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες στο Ναύπλιο

Το  πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα  μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών και Στρατιωτικών . Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και το ΚΕΜΧ Ναυπλίου , όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε  μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του  Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε o Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος  παρουσία του κλήρου της πόλεως Ναυπλίου. Αμέσως μετά το Τρισάγιο ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Στην τελετή παρέστη ο Διοικητής του στρατοπέδου Σχης(ΜΧ) Γ. Γερανιός , ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος , ο Περιφερειακός Συμβουλος και εντεταλμένος Αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπύρος Κατσίρης, οι θρησκευτικές αρχές και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας της πόλης του Ναυπλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων