22/06/2023 22/06/2023 Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο στο Επισκοπείο στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ναύπλιο. Τον κ. Πέτσα συνόδευαν, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, Σόννια Τάνταρου Κρίγγου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γ. Μπούνος και Γ....
22 Ιουνίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 19:01

Επίσκεψη Στέλιου Πέτσα στον Μητροπολίτη Αργολίδος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Στέλιου Πέτσα στον Μητροπολίτη Αργολίδος στο Ναύπλιο

Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο στο Επισκοπείο στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Ναύπλιο.

Τον κ. Πέτσα συνόδευαν, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, Σόννια Τάνταρου Κρίγγου, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γ. Μπούνος και Γ. Δωροβίνης, μέλη της ΔΕΕΠ Αργολίδας και της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αργολίδα αποτελείται από τον Στέλιο Πέτσα και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων