17/01/2024 17/01/2024 Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθανασίου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024, παραμονή της εορτής, στο ομώνυμο πανηγυρίζον εκκλησάκι του Αγίου, που βρίσκεται στο χώρο του Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και του Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στη συνοικία Πρόνοια Ναυπλίου. Την Ακολουθία του Εσπερινού τέλεσε ο εφημέριος του Ενοριακού Ναού...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 19:47

Εσπερινός Αγίου Αθανασίου στο ομώνυμο εκκλησάκι του ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίου Αθανασίου στο ομώνυμο εκκλησάκι του ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αθανασίου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2024, παραμονή της εορτής, στο ομώνυμο πανηγυρίζον εκκλησάκι του Αγίου, που βρίσκεται στο χώρο του Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και του Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) στη συνοικία Πρόνοια Ναυπλίου.

Την Ακολουθία του Εσπερινού τέλεσε ο εφημέριος του Ενοριακού Ναού Αγίας Τριάδος π. Κωνσταντίνος Σέρρος.

Έψαλλε ο ιεροψάλτης Ευάγγελος Παφύλιας.

Κάθε χρόνο αρκετοί είναι αυτοί που επισκέπτονται το εκκλησάκι, που φτιάχτηκε για τις ανάγκες των ηλικιωμένων ανθρώπων.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων Δημήτριος Δικαίος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων