28/08/2022 28/08/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Νέα Κίο Αργολίδας τελέσθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου. Τη Θεία Λειτουργία και το Ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος. Στο καθιερωμένο -εδώ και χρόνια-...
28 Αυγούστου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 13:04

Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως κτητόρων, ιερέων και ευεργετών στη Νέα Κίο

Διαδώστε:
Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως κτητόρων, ιερέων και ευεργετών στη Νέα Κίο

Στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Νέα Κίο Αργολίδας τελέσθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου.

Τη Θεία Λειτουργία και το Ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος.

Στο καθιερωμένο -εδώ και χρόνια- ετήσιο μνημόσυνο, που τελείται την πρώτη Κυριακή μετά την Πανήγυρη της Θεομάνας, μνημονεύθηκαν:

οι Αρχιερείς Χρυσόστομος Ταβλαδωράκης, Χρυσόστομος Δεληγιαννόπουλος και Ιάκωβος, ο εφημέριος της ενορίας Νίκανδρος Ιερομόναχος, οι πρεσβύτεροι Νικόλαος και Βασίλειος, οι κτήτορες του Ιερού Ναού και ευεργέτες της Νέας Κίου, Απόστολος, Γραμματική και Σταμάτιος Πεζάς. Επίσης, μνημονεύθηκαν τα ονόματα των: Μάλαμας Μαυρουδή και Ζωής Πιπίδου, οι όποιες μετέφεραν τις Ιερές Εικόνες της Θεομάνας και της Κουκουζέλισσας-Τριχερούσης, από την Μικρά Ασία στην Νέα Κίο Αργολίδας, των ευεργετών του Δήμου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου Γεωργίου και Σταυρούλας Βορίδη και του καλώς ασκήσαντος επί σειρά ετών την δημαρχία Νέας Κίου, Γεωργίου Κατριλιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων