22/12/2023 22/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Ναυπλίου 400 μαθητές και μαθήτριες του 2ου Λυκείου Ναυπλίου, του 2ου Λυκείου Άργους και του Γυμνασίου Νέας Κίου. Οι μαθητές συμμετείχαν στη θεία Λειτουργία και αρκετοί μετείχαν της θείας Ευχαριστίας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του τους καλωσόρισε και τους μίλησε...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:31

Ευχές και κάλαντα από μαθητές στον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Διαδώστε:
Ευχές και κάλαντα από μαθητές στον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Ναυπλίου 400 μαθητές και μαθήτριες του 2ου Λυκείου Ναυπλίου, του 2ου Λυκείου Άργους και του Γυμνασίου Νέας Κίου.

Οι μαθητές συμμετείχαν στη θεία Λειτουργία και αρκετοί μετείχαν της θείας Ευχαριστίας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του τους καλωσόρισε και τους μίλησε για την εορτή των Χριστουγέννων και για τον βίο του Αγίου Λουκά.

Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας οι μαθητές ξεναγήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο στο χώρο του Μουσείου, ενώ η επίσκεψη έκλεισε με κάλαντα και ευχές των μαθητών προς τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων