06/09/2019 06/09/2019 Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου  θα λάβει χώρα στις  7:00 μ . μ . η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας στο ορεινό χωριό Μαλαντρένι Αργολίδας. Εν συνεχεία Θα τελεσΘεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Την Τρίτη στις 7:00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:49

Η Εορτή της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο ορεινό χωριό Μαλαντρένι Αργολίδας

Διαδώστε:
Η Εορτή της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο ορεινό χωριό Μαλαντρένι Αργολίδας

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου  θα λάβει χώρα στις  7:00 μ . μ . η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας στο ορεινό χωριό Μαλαντρένι Αργολίδας. Εν συνεχεία Θα τελεσΘεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Την Τρίτη στις 7:00 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας βρίσκεται πάνω σε λόφο κι η θέα είναι πανοραμική. Η εκκλησία χτίστηκε το 1960  και εγκαινιάστηκε από τον μακαριστό  Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο Ταβλαδοράκη το 1980. Μάλιστα ο ίδιος ο μακαριστός Χρυσόστομος διάλεξε η εκκλησία να είναι αφιερωμένη στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα μιας και δεν υπήρχε άλλη εκκλησία στην Αργολίδα ,αλλά και η ιδιαίτερη αγάπη που είχε στην Παναγία και τα Κύθηρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων