26/06/2021 26/06/2021 Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο Εσπερινός της εορτής των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ο ναός είναι χτισμένος σε μικρό λοφίσκο με πανοραμική θέα όλης της πόλης. Τον πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής παρουσία Ιερέων από τη Μητρόπολη Αργολίδος. Σε φυσική σπηλιά ανατολικά...
26 Ιουνίου, 2021 - 22:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 23:04

ΝΑΥΠΛΙΟ: Η εορτή των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Η εορτή των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο Εσπερινός της εορτής των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Ο ναός είναι χτισμένος σε μικρό λοφίσκο με πανοραμική θέα όλης της πόλης.

Τον πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής παρουσία Ιερέων από τη Μητρόπολη Αργολίδος.

Σε φυσική σπηλιά ανατολικά της συνοικίας Πρόνοιας, της μεγαλύτερης συνοικίας του Ναυπλίου, έχει διαμορφωθεί ο μικρός ναός των Αγίων Πάντων. Ο ναός αυτός ήταν ο πρώτος κοιμητηριακός ναός του Ναυπλίου έως και το 1856.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων