26/10/2023 26/10/2023 Ο Ίναχος Αργολίδας τιμά τον προστάτη του Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλύτη όπου εορτάζει ο φερώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του...
26 Οκτωβρίου, 2023 - 7:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 8:13

Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στον Ίναχο Αργολίδας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στον Ίναχο Αργολίδας

Ο Ίναχος Αργολίδας τιμά τον προστάτη του Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλύτη όπου εορτάζει ο φερώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.

Ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας τους Ιερείς που τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο, αλλά και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ινάχου που λάμπρυναν με την παρουσία του την εορτή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων