04/01/2024 04/01/2024 Με κάθε λαμπρότητα η πόλη του Ναυπλίου τιμά τον Άγιο Νικηφόρο το Λεπρό, στον Ιερό ναό τον Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Ο εφημέριος του...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 11:23

Η εορτή του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Ναύπλιο

Με κάθε λαμπρότητα η πόλη του Ναυπλίου τιμά τον Άγιο Νικηφόρο το Λεπρό, στον Ιερό ναό τον Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Ο εφημέριος του ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φρίμης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους στις Ιερές ακολουθίες τον Άγιο Νικηφόρο.

Προς προσκύνηση είχε τεθεί και τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων