27/07/2021 27/07/2021 Σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη τιμάται η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στη παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από το Γενικό αρχιερατικό επίτροπο της Μητροπόλεως Αργολίδας ,πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο. Κάθε χρόνο μαζεύεται πλήθος...
27 Ιουλίου, 2021 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 10:20

Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στη Δαλαμανάρα Άργους

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στη Δαλαμανάρα Άργους

Σύμφωνα με την εκκλησιαστική τάξη τιμάται η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στη παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου στο Δήμο Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από το Γενικό αρχιερατικό επίτροπο της Μητροπόλεως Αργολίδας ,πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο.

Κάθε χρόνο μαζεύεται πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές του Ναυπλίου και του Άργους για να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου.

Φέτος την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης κα. Το εκκλησάκι βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου και εκκλησιαστικά ανήκει στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής Δαλαμανάρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων