08/06/2020 08/06/2020 Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάζει ο ενοριακός ναός της Αγίας Τριάδος Μέρμπακα την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Την παραμονή της εορτής Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 εψάλη Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, Ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Παπουλέση.   Ανήμερα της εορτής, σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του...
08 Ιουνίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 15:06

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος στην Αργολίδα

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάζει ο ενοριακός ναός της Αγίας Τριάδος Μέρμπακα την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Την παραμονή της εορτής Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 εψάλη Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος, Ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Παπουλέση.

 

Ανήμερα της εορτής, σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Κατά τις θείες ακολουθίες έψαλλε Βυζαντινή Χορωδία Ιεροψαλτών. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού, π. Ιωάννης Μητροσύλης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να τελέσει την θεία λειτουργία, καθώς κι όλους όσους τίμησαν την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων