22/06/2022 22/06/2022 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να αποφευχθούν τυχόν μπερδέματα μεταξύ των πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ενημερώνει για το γεγονός ότι η Ιερά Μονή Γεννήσεως του Χριστού στο Κάστρο του Άργους δεν έχει πνευματική σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο. Το δελτίο Τύπου: Ἡ Ἱερὰ...
22 Ιουνίου, 2022 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 14:53

Η Μητρόπολη Αργολίδος για τη Μονή Γεννήσεως Χριστού στο Άργος

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Αργολίδος για τη Μονή Γεννήσεως Χριστού στο Άργος

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να αποφευχθούν τυχόν μπερδέματα μεταξύ των πιστών, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ενημερώνει για το γεγονός ότι η Ιερά Μονή Γεννήσεως του Χριστού στο Κάστρο του Άργους δεν έχει πνευματική σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδος, καθώς ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο.

Το δελτίο Τύπου:

Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολη Ἀργολίδος ἐνημερώνει τοὺς πιστοὺς ὅτι, ἡ Ἱερὰ Μονὴ Γεννήσεως τοῦ Χριστοῦ στὸ Κάστρο τοῦ Ἄργους ἀκολουθεῖ τὸ παλαιό ἡμερολόγιο καὶ δὲν ἔχει καμία πνευματικὴ σχέση μὲ τὴν Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων