29/08/2021 29/08/2021 Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, στο ομώνυμο εκκλησάκι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Τον πανηγυρικό Αρχιερατικό εσπερινό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Παρίσταντο ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός,o διοικητής της έκτης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης , η διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Αργολίδος, Μ.Σαρρή , ο αναπληρωτής διοικητής του...
29 Αυγούστου, 2021 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 21:52

Η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, στο ομώνυμο εκκλησάκι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Τον πανηγυρικό Αρχιερατικό εσπερινό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.

Παρίσταντο ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός,o διοικητής της έκτης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης , η διοικήτρια του Γ. Νοσοκομείου Αργολίδος, Μ.Σαρρή , ο αναπληρωτής διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Αργολίδας Θ.Βασιλόπουλος ,το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και πάρα πολύς κόσμος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων