04/05/2020 04/05/2020 Η Νέα Κίος τίμησε την Αγία Ειρήνη στον ομώνυμο ναό στη Νέα Κίο Αργολίδας. Την παραμονή τελέσθηκε εσπερινός από τους Ιερείς πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και τον Ιερέα π. Ηλία Γάτσιο κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς ,λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης που είναι...
04 Μαΐου, 2020 - 22:46

Η Νέα Κίος τίμησε την Αγία Ειρήνη

Διαδώστε:
Η Νέα Κίος τίμησε την Αγία Ειρήνη

Η Νέα Κίος τίμησε την Αγία Ειρήνη στον ομώνυμο ναό στη Νέα Κίο Αργολίδας. Την παραμονή τελέσθηκε εσπερινός από τους Ιερείς πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και τον Ιερέα π. Ηλία Γάτσιο κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς ,λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο Ιερός Ναός της Αγίας Ειρήνης που είναι από τους μεγαλύτερους νέους Ναούς στην Αργολίδα έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη των 1000 ατόμων και είναι κτισμένος στην Μικρασιατική κωμόπολη της Νέας Κίου που βρίσκεται μεταξύ Ναυπλίου και του Άργους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων