03/05/2021 03/05/2021 Την παραμονή της εορτής του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους, εψάλη Μέγας αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Μετά το θείο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη έγινε μικρή λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου, πέριξ του ναού παιανιζούσης της δημοτικής Φιλαρμονικής του...
03 Μαΐου, 2021 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 22:47

Η πόλη του Άργους τιμά τον Προστάτη της (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η πόλη του Άργους τιμά τον Προστάτη της (ΦΩΤΟ)

Την παραμονή της εορτής του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους, εψάλη Μέγας αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Μετά το θείο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη έγινε μικρή λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου, πέριξ του ναού παιανιζούσης της δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου Άργους Μυκηνών προς ευλογία των πιστών.

Κατά το πέρας του εσπερινού, ο Πρωτοπρεσβυτερος και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη , τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και τους πιστούς που τίμησαν την εορτή του Αγίου Πέτρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων