01/01/2022 01/01/2022 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Άργος εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου και η Δεσποτική εορτή της Περιτομής του Κυρίου ιερουργούντος του Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκταρίου. Ακολούθησε Δοξολογία για το νέο έτος στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, οι βουλευτές Ι. Ανδριανός και Α. Πουλάς, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών και μέλη...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 12:39

Η πρώτη του έτους σε Άργος και Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η πρώτη του έτους σε Άργος και Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Άργος εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου και η Δεσποτική εορτή της Περιτομής του Κυρίου ιερουργούντος του Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκταρίου.

Ακολούθησε Δοξολογία για το νέο έτος στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, οι βουλευτές Ι. Ανδριανός και Α. Πουλάς, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί άλλοι.

Στο Ναύπλιο

Δοξολογία για το νέο έτος τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο. Στην δοξολογία παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, οι Βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός, Ι. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων