01/01/2020 01/01/2020 Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο Άργος εορτάστηκε ο ερχομός του νέου έτους χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Κατά την θεία λειτουργία είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Βασιλείου. Ακολούθησε Δοξολογία για το νέο έτος χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου με τη συμμετοχή των ιερέων της...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 11:55

Η πρώτη του έτους στο Άργος

Διαδώστε:
Η πρώτη του έτους στο Άργος

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο Άργος εορτάστηκε ο ερχομός του νέου έτους χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Κατά την θεία λειτουργία είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Βασιλείου.

Ακολούθησε Δοξολογία για το νέο έτος χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου με τη συμμετοχή των ιερέων της πόλεως.

Στην δοξολογία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δ. Σχοινοχωρίτης ,ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γ. Μαντζούνης ,αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί άλλοι.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δέχθηκαν ευχές για το νέο έτος και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο στο παλιό Δημαρχείο της πόλης.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων