06/02/2024 07/02/2024 Με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και για την τέταρτη συνάντηση προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, η δραματική ταινία «ΦΟΝΙΣΣΑ». Πρόκειται για μια δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2023 σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 1:28

Η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας πήγε σινεμά στην ταινία ”Φόνισσα”

Διαδώστε:
Η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας πήγε σινεμά στην ταινία ”Φόνισσα”

Με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και για την τέταρτη συνάντηση προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, η δραματική ταινία «ΦΟΝΙΣΣΑ».

Πρόκειται για μια δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2023 σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα “Η Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Η προβολή της ταινίας έγινε στο Ναύπλιο και στο Άργος .

Στο Ναύπλιο η ταινία προβλήθηκε στο CINE NAFPLIO (χειμερινός). Στην παράσταση παρούσα ήταν η σκηνοθέτιδα κ. Εύα Νάθενα η οποία πριν την προβολή έκανε παρουσίαση της ταινίας μαζί με τον Mητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο, ο οποίος ευχαρίστησε την σκηνοθέτη για τη τιμή που έκανε να παραβρεθεί η ίδια στην τέταρτη σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων