21/03/2022 21/03/2022 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Eνδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης κόμισε προς προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Οσίου Eφραίμ του Κατουνακιώτη ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022. Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου για τον νεοκαταταγέντα Όσιο Εφραίμ. Προηγήθηκε Μέγα Απόδειπνο υπό του Μητροπολίτου Αργολίδος. Στο τέλος του αποδείπνου οι εφημέριοι του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης...
21 Μαρτίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2022 - 23:12

Ιερό Λείψανο του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στην Νέα Κίο Αργολίδας

Διαδώστε:
Ιερό Λείψανο του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη στην Νέα Κίο Αργολίδας

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Eνδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης κόμισε προς προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Οσίου Eφραίμ του Κατουνακιώτη ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022.

Ακολούθησε ομιλία του Σεβασμιωτάτου για τον νεοκαταταγέντα Όσιο Εφραίμ. Προηγήθηκε Μέγα Απόδειπνο υπό του Μητροπολίτου Αργολίδος. Στο τέλος του αποδείπνου οι εφημέριοι του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάστσιος και π. Ηλίας Γάτσιος, ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη για την τιμή που έκανε στην ενορία της Νέας Κίου να μεταφέρει προς προσκύνηση το Ιερό λείψανο του Αγιορείτη Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων