26/05/2024 26/05/2024 Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Παναγία Σουμελά» πραγματοποίησε εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Άργος το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024. Τις εκδηλώσεις διάνθισε έκθεση Εικαστικών αφιερωμένη στο χρονικό της ζωής και στον αγώνα τους για επιβίωση. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία...
26 Μαΐου, 2024 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024 - 16:52

Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Άργος

Διαδώστε:
Ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Άργος

Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Παναγία Σουμελά» πραγματοποίησε εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Άργος το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Τις εκδηλώσεις διάνθισε έκθεση Εικαστικών αφιερωμένη στο χρονικό της ζωής και στον αγώνα τους για επιβίωση.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Άγιου Πέτρου από τον Πρόεδρου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και Εφημέριο του ναού π. Γεώργιο Σελλή και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο γενοκτονίαs των Ελλήνων του Πόντου στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Άργος.

Η τιμητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ομιλία – τραγούδι και χορό Σέρρα από μέλη του Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» εις μνήμη των προγόνων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων