13/02/2020 13/02/2020 Με μεγάλη χαρά, οι Εκδόσεις Επιστροφή παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής το βιβλίο του Γέροντα Γαβριήλ Κοβιλιάτη, από το Ιερό Κάθισμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, «Κοίταξέ με στά μάτια! Μοῦ λές τήν ἀλήθεια;». Για το βιβλίο μίλησαν οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας κ.Σοφία Χατζή και κ. Γιώργος Μπάρλας, καθώς και...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 20:00

“Κοίταξέ με στα μάτια! Μού λες την αλήθεια;”

Διαδώστε:
“Κοίταξέ με στα μάτια! Μού λες την αλήθεια;”

Με μεγάλη χαρά, οι Εκδόσεις Επιστροφή παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βουλής το βιβλίο του Γέροντα Γαβριήλ Κοβιλιάτη, από το Ιερό Κάθισμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, «Κοίταξέ με στά μάτια! Μοῦ λές τήν ἀλήθεια;».

Για το βιβλίο μίλησαν οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας κ.Σοφία Χατζή και κ. Γιώργος Μπάρλας, καθώς και ο πρωτοπρεσβύτερος και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου της Αρχιεπισκοπής, συγγραφέας και θεολόγος, πατέρας Βασίλειος Χριστοδούλου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η ερμηνεύτρια κ. Αθηνά Χιώτη, ο συνθέτης και συγγραφέας κ. Στέφανος Δορμπαράκης και ο μουσικός κ. Νίκος Παραουλάκης με την έξοχη ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών καθώς και η εικαστικός κ. Χαρά Σαΐτη.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων