14/01/2024 15/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2024. Προηγήθηκε εσπερινός στον Ιερό ναό και κατόπιν η κοπή της πίτας. Ο...
14 Ιανουαρίου, 2024 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 1:47

Κοπή Βασιλόπιτας του ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας του ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2024.

Προηγήθηκε εσπερινός στον Ιερό ναό και κατόπιν η κοπή της πίτας.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ. Γεώργιος Καζάς και ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδας , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού, του βιβλιοπωλείου και των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας «Επιστροφή»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων