07/07/2023 07/07/2023 Στις 7 Ιουλίου 2023, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στο Κουτσοπόδι Αργολίδος. Την παραμονή της Εορτής Πέμπτη 6 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριου. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πανήγυρης του νομού Αργολίδας και μαζεύει κόσμο από όλες τις...
07 Ιουλίου, 2023 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 8:19

Λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι Αργολίδος

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Εικόνας της Αγίας Κυριακής στο Κουτσοπόδι Αργολίδος

Στις 7 Ιουλίου 2023, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στο Κουτσοπόδι Αργολίδος. Την παραμονή της Εορτής Πέμπτη 6 Ιουλίου τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πανήγυρης του νομού Αργολίδας και μαζεύει κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Αγίας Κυριακής .

Ο εφημέριος του ναού εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο που τίμησε με την παρουσία του την γιορτή, καθώς κι όλους τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων