15/08/2023 15/08/2023 Εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 14 Αυγούστου, τελέσθηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου ο οποίος μίλησε επίκαιρα για το πρόσωπο της Θεομήτορος. Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση του ιερού εικονίσματος της Κοιμήσεως της...
15 Αυγούστου, 2023 - 7:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2023 - 7:50

Λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι Αργολίδας

Διαδώστε:
Λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι Αργολίδας

Εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 14 Αυγούστου, τελέσθηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου ο οποίος μίλησε επίκαιρα για το πρόσωπο της Θεομήτορος. Στο τέλος του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση του ιερού εικονίσματος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρουσία πλήθους πιστών.

Ο Εφημέριος της Ενορίας του Κιβερίου και Γενικός Αρχιερατικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος εξέφρασε ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου που με τη παρουσία του λάμπρυνε την πανήγυρη και τίμησε την Ενορία του Κιβερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων