23/12/2019 23/12/2019 Όταν η Εκκλησία εμπνέει τους νέους και συνυπάρχει μ’ αυτούς, τότε προκύπτουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Κάτι ανάλογο είχαμε και στο Ναύπλιο όπου μαθητές μέσης εκπαίδευσης συγκίνησαν τους πάντες. Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 για την ενίσχυση του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Στον αγώνα συμμετείχαν το 1ο Γενικό Λύκειο,...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:39

Μαθητές στο στίβο της Φιλανθρωπίας

Διαδώστε:
Μαθητές στο στίβο της Φιλανθρωπίας

Όταν η Εκκλησία εμπνέει τους νέους και συνυπάρχει μ’ αυτούς, τότε προκύπτουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Κάτι ανάλογο είχαμε και στο Ναύπλιο όπου μαθητές μέσης εκπαίδευσης συγκίνησαν τους πάντες.

Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 για την ενίσχυση του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Στον αγώνα συμμετείχαν το 1ο Γενικό Λύκειο, το 2ο Γενικό Λύκειο και το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, οι Διευθυντές και Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των τριών Λυκείων της πόλης που γέμισαν το στάδιο. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στον υπεύθυνο του Συσσιτίου Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριο Μίχο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων