01/01/2023 01/01/2023 Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης δέχθηκε ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Στην περιφερειακή ενότητα παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας ,Ι.Ανδριανός ,Ι.Γκιόλας και Α.Πουλάς ,ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2023 - 13:07

Με Δοξολογία και ευχές η πρώτη του έτους σε Ναύπλιο και Άργος

Διαδώστε:
Με Δοξολογία και ευχές η πρώτη του έτους σε Ναύπλιο και Άργος

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης δέχθηκε ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Στην περιφερειακή ενότητα παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας ,Ι.Ανδριανός ,Ι.Γκιόλας και Α.Πουλάς ,ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ι.Μαντζούνης.

Νωρίτερα, με δοξολογία στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Αναστάσιο στο Ναύπλιο έγινε η υποδοχή του νέου έτους στο Ναύπλιο. Η Δοξολογία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου.

Στον Δήμο Άργους – Μυηκηνών

Με δοξολογία και θεία λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στο Άργος εορτάστηκε η πρώτη ημέρα του νέου έτους χοροστατούντος του Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκταρίου.

Στη δοξολογία παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Ι. Ανδριανός , οι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί άλλοι. Κατά την θεία λειτουργία είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Βασιλείου. Κατά τις Ιερές ακολουθίες έψαλε ο πρωτοψάλτης Γ. Δαρλάσης και Π. Καραχάλιος.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δέχθηκαν ευχές για το νέο έτος και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο στο παλιό Δημαρχείο της πόλης την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μεταξύ άλλων ανέφερε ευχές για μία καλύτερη χρονιά και ότι καλύτερο για τους δημότες του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων