04/05/2023 04/05/2023 Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου πολιούχου της πόλεως του Άργους χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ακολούθησε η Ιερά παράκληση στον Άγιο Πέτρο και αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του εφημερίου του ναού και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή με θέμα τον Άγιο Πέτρο την ζωή...
04 Μαΐου, 2023 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 9:04

Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Πέτρο Άργους

Διαδώστε:
Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Πέτρο Άργους

Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε στον εορτάζοντα Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου πολιούχου της πόλεως του Άργους χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ακολούθησε η Ιερά παράκληση στον Άγιο Πέτρο και αμέσως μετά έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του εφημερίου του ναού και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή με θέμα τον Άγιο Πέτρο την ζωή και το έργο του. Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Το βιβλίο εκδόθηκε με την χορηγία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση και εκδόθηκε από τις εκδόσεις της Μητροπόλεως Αργολίδος ”Επιστροφή”.

Στον κατάμεστο Ιερό ναό ,παραβρεθήκαν ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Κρίγγος , ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Κ.Μπέγκος , ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Σκούφης , οι υποψήφιοι βουλευτές της Αργολίδος Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και Ε.Παναγιωτοπούλου.

   

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων