23/12/2021 23/12/2021 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τέλεσε αγιασμό στην μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ναυπλίου, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, και μεταξύ άλλων υπογράμμισε “πως όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας βρίσκονται καθημερινά στις προσευχές του”. Παρόντες ήταν η Διοικήτρια του νοσοκομείου Αργολίδας κ. Κασνατσόγλου, ο αναπληρωτής Διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλος και μέρος του...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:14

Μητροπολίτης Αργολίδος: Αγιασμός στην μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ναυπλίου

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος: Αγιασμός στην μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ναυπλίου

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τέλεσε αγιασμό στην μονάδα covid-19 του νοσοκομείου Ναυπλίου, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, και μεταξύ άλλων υπογράμμισε “πως όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας βρίσκονται καθημερινά στις προσευχές του”.

Παρόντες ήταν η Διοικήτρια του νοσοκομείου Αργολίδας κ. Κασνατσόγλου, ο αναπληρωτής Διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλος και μέρος του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Ιερέα π. Δημήτριο Κρουσταλάκη και τον Ιεροδιάκονο π. Νικόλαο Μίχο, ευχαρίστησαν το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά σε αυτήν την δύσκολη για όλους περίοδο, και τόνισε πως όλοι οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας βρίσκονται καθημερινά στις προσευχές του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων