24/02/2022 24/02/2022 Το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, επισκέφτηκαν στελέχη του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.ΣΟ ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και επιτελείο οπτομετρών και οφθαλμιάτρων, για την ανιδιοτελή παροχή υπηρεσιών σε υπαλλήλους και εγκλείστους , Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022. Τα στελέχη της Αρχιεπισκοπής συνόδευσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος με τη θεάρεστη προσφορά του βοηθάει...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:05

Μητροπολίτης Αργολίδος και στελέχη του ΚΕ.ΣΟ στο Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος και στελέχη του ΚΕ.ΣΟ στο Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας

Το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, επισκέφτηκαν στελέχη του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.ΣΟ ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και επιτελείο οπτομετρών και οφθαλμιάτρων, για την ανιδιοτελή παροχή υπηρεσιών σε υπαλλήλους και εγκλείστους , Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022.

Τα στελέχη της Αρχιεπισκοπής συνόδευσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος με τη θεάρεστη προσφορά του βοηθάει τους εγκλείστους των Φυλακών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων