11/01/2024 11/01/2024 Η τρίτη συνάντηση για το 2023-2024 της Σχολής Γονέως της Μητροπόλεως Αργολίδος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024, στο Κέντρο «Πανταζής Royal» στη Δαλαμανάρα με ομιλητή τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Θέμα της ομιλίας του μητροπολίτη ήταν «Ο Άγιος Πορφύριος για την αγωγή των παιδιών».  Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος,...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 8:30

Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: “Ο Άγιος Πορφύριος για την αγωγή των παιδιών” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: “Ο Άγιος Πορφύριος για την αγωγή των παιδιών” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρίτη συνάντηση για το 2023-2024 της Σχολής Γονέως της Μητροπόλεως Αργολίδος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024, στο Κέντρο «Πανταζής Royal» στη Δαλαμανάρα με ομιλητή τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Θέμα της ομιλίας του μητροπολίτη ήταν «Ο Άγιος Πορφύριος για την αγωγή των παιδιών».

Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται. Η Ιερά Μητρόπολη παρέχει μία ευκαιρία στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους.

 

_cuva

_cuva

_cuva

_cuva

_cuva

_cuva

_cuva

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων