31/01/2024 31/01/2024 Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, στην αίθουσα του κέντρου “PANTAZIS ROYAL” στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 8:38

Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: “Παιδεία: Μία έξοδος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος: “Παιδεία: Μία έξοδος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της παιδείας, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς, στην αίθουσα του κέντρου “PANTAZIS ROYAL” στην Δαλαμανάρα Άργους, όπως γίνεται τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Μητρόπολη Αργολίδος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος καλωσόρισε όλους τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος, όλων των βαθμίδων, και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Σε μία κατάμεστη αίθουσα με συμμετοχή καθηγητών, δασκάλων και νηπιαγωγών, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε επίκαιρα με θέμα: “ΠΑΙΔΕΙΑ: ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι των Δ/ντών Α/θμιας και Β/μιας εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος, της Α/θμιας ο κ. Προκόπης Καραμάνος και της Β/μιας η κ. Ματίνα Πανταζή.

Πριν την ομιλία του Σεβασμιωτάτου η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας έψαλλε επίκαιρους ύμνους των Τριών Ιεραρχών και αμέσως μετά με την συνοδεία της ορχήστρας απέδωσαν ένα τραγούδι για τους Αγίους.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τον κόπο που κατέβαλαν ώστε να διεξαχθεί η εκδήλωση καθώς και την Δ/νση του Κέντρου “ΠΑΝΤΑΖΗΣ ROYAL”.

Στο τέλος χαιρέτισε και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και δώρισε σε όλους το βιβλίο των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” του μακαριστού π.Αδαμαντίου Αυγουστίδη: “ανθρώπου απαξίωση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων