28/02/2024 28/02/2024 Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη κόμισε στον Ιερό Ναό Θεομάνας Νέας Κίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024. Ακολούθησε Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών πριν ακριβώς ένα χρόνο και ακολούθησε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Μετά το πέρας του Ευχελαίου...
28 Φεβρουαρίου, 2024 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2024 - 21:58

Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών και ομιλία για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στη Νέα Κίο Αργολίδας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τα θύματα των Τεμπών και ομιλία για τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη στη Νέα Κίο Αργολίδας

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτη κόμισε στον Ιερό Ναό Θεομάνας Νέας Κίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολούθησε Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών πριν ακριβώς ένα χρόνο και ακολούθησε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Μετά το πέρας του Ευχελαίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, μίλησε για τον σύγχρονο Αγιορείτη Άγιο ‘Εφραίμ Κατουνακιώτη, τη ζωή του και το έργο του.

Οι Εφημέριοι του Ιερού Ναύ, Πρωτοπρεσβύτερος Δημοσθένης Γάτσιος και π. Ηλίας Γάτσιος, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο για την τιμή που έκανε να προσκομίσει προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Εφραίμ και να μιλήσει για το σύγχρονο Άγιο στη Νέα Κίο Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων