15/07/2023 15/07/2023 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ‘Ενοριακού ‘Ιερού Ναού «Θεομάνας-Οδηγητρίας» Νέας Κίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου και την ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους- Μυκηνών διοργάνωσαν Μουσική ‘Εκδήλωση, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της ‘Ιεράς Εικόνος «Παναγίας Κουκουζέλισσας-Τριχερούσης». Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Θεομάνας και περιλάμβανε ομιλία...
15 Ιουλίου, 2023 - 11:36

Μουσική εκδήλωση στην Νέα Κίο αφιερωμένη στην Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση στην Νέα Κίο αφιερωμένη στην Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ‘Ενοριακού ‘Ιερού Ναού «Θεομάνας-Οδηγητρίας» Νέας Κίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου και την ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους- Μυκηνών διοργάνωσαν Μουσική ‘Εκδήλωση, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της ‘Ιεράς Εικόνος «Παναγίας Κουκουζέλισσας-Τριχερούσης».

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Θεομάνας και περιλάμβανε ομιλία με θέμα  “Η θέση της Παναγίας στην ‘Ορθόδοξη εκκλησία”, από την κ. Ευτυχία Δημοπούλου-Κώρου, Πρόεδρο του Λυκείου ‘Ελληνίδων ‘Άργους και ‘Εκφωνήτρια του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Ακολούθησε πρόγραμμα με απόδοση ‘Εκκλησιαστικών Ύμνων, που αναφέρονταν στην Παναγία, από κλιμάκιο του Βυζαντινού Χορού «Άγιος Πέτρος, επίσκοπος Άργους» σε διεύθυνση του λαμπαδάριου του καθεδρικού ιερού ναού Αγίου Πέτρου Άργους Ιωάννη Χαβιαρλή

‘Ερμηνεία παραδοσιακών τραγουδιών σχετικά με την Παναγία από την Μικτή Παραδοσιακή Χορωδία και ‘Ορχήστρα του Λυκείου Ελληνίδων, παράρτημα ‘Άργους.

Παρουσίαση έργων Νεοελλήνων Λογοτεχνών, που αναφέρονται στην Παναγία, από την φιλόλογο κ. Ευαγγελία Κώρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι εφημέριοι του Ιερού ναού Θεομάνας Νέας Κίου , πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος και π. Ηλίας Γάτσιος, ευχαρίστησαν όσους συμμετείχαν στην πολιτιστική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Παναγία και ευχήθηκαν ότι καλύτερο για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων