01/10/2023 18/12/2023 Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τελέσθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ενώπιον των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη νήσο Λέσβο υποδέχθηκε κλήρος και λαός στον ενοριακό Ιερό...
01 Οκτωβρίου, 2023 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 0:58

Ναύπλιο: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τελέσθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ενώπιον των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη νήσο Λέσβο υποδέχθηκε κλήρος και λαός στον ενοριακό Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Τα Ιερά λείψανα θα παραμείνουν στο Ναύπλιο έως την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο για την άδεια που έδωσε για την έλευση των Ιερών Λειψάνων στο Ναύπλιο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Κατά την παραμονή των Ιερών Λειψάνων στον Ιερό Ναό, έχει προγραμματισθεί να τελούνται καθημερινά Iερές Aκολουθίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών:

  • Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Ώρα 11:30 π.μ.: Ιερά Παράκληση των Αγίων

Ώρα 6:00 μ.μ.: Ιερό Ευχέλαιο

 

  • Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και Θεία Λειτουργία

Ώρα 11:30 π.μ.: Ιερά Παράκληση των Αγίων

Ώρα 5:00 μ.μ.: Ιερά Παράκληση των Αγίων

Ώρα 5:30 μ.μ.: Αναχώρηση Ιερών Λειψάνων

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων