03/10/2019 03/10/2019 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εόρτασαν τον προστάτη τους Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο....
03 Οκτωβρίου, 2019 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 10:53

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Διονύσιο

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Διονύσιο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εόρτασαν τον προστάτη τους Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας, κ. Νεκτάριος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Προς προσκύνηση τέθηκε η εικόνα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη που φτιάχτηκε με την συνδρομή των Δικαστικών – Εισαγγελέων, Δικαστικών Υπαλλήλων και Δικηγόρων Ναυπλίου. Την εικόνα αγιογράφησε ο αγιογράφος Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Στον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, παρευρέθηκαν Δικαστικοί Λειτουργοί, υπάλληλοι του Δικαστικού Σώματος , Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου από το Ναύπλιο και το Άργος, συνταξιούχοι Δικαστικοί και υπάλληλοι κα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων