29/04/2019 29/04/2019 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον μητροπολιτικό ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο η μνήμη του Αγίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος, κ. Νεκταρίου. Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του οικείου Μητροπολίτου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και μίλησε για τον βίο του...
29 Απριλίου, 2019 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2019 - 14:53

ΝΑΥΠΛΙΟ: Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον μητροπολιτικό ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο η μνήμη του Αγίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος, κ. Νεκταρίου.

Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του οικείου Μητροπολίτου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και μίλησε για τον βίο του Αγίου Γεωργίου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων