11/06/2021 11/06/2021 Σήμερα τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και γιορτάζει το ομώνυμο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο στο Ναύπλιο, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την παρουσίαση του νέου βιβλίου “Ιατρός νόσων ανιάτων”...
11 Ιουνίου, 2021 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 11:35

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με ευλάβεια προσκύνησαν το λείψανο του Αγίου Λουκά

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Με ευλάβεια προσκύνησαν το λείψανο του Αγίου Λουκά

Σήμερα τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και γιορτάζει το ομώνυμο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο στο Ναύπλιο, Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την παρουσίαση του νέου βιβλίου “Ιατρός νόσων ανιάτων” – Τα θαύματα του Αγίου Λουκά σήμερα , από τον Σεβασμιώτατο.

Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 10 Ιουνίου τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός

Στο ναό είχε τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου του Αγίου Λουκά προς ευλογία των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων