06/06/2021 06/06/2021 Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.     Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στην Αργολίδα, για να επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό...
06 Ιουνίου, 2021 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2021 - 16:36

Ο Μητροπολίτης εγκαινίασε νέο αξονικό τομογράφο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης εγκαινίασε νέο αξονικό τομογράφο

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

 

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στην Αργολίδα, για να επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

 

Στο Άργος πραγματοποίησε σύσκεψη με την διοίκηση του Νοσοκομείου και αρμόδιους φορείς, ενώ στη συνέχεια το κλιμάκιο του επισκέφτηκε τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο στο Ναύπλιο. Η επίσκεψη του κ. Κοντοζαμάνη ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια του νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων