24/03/2019 24/03/2019 O Μητροπολίτης Αργολίδος, κ. Νεκτάριος, πραγματοποίησε την τελετή Θεμελίωσης για την Ανέγερση του Κτιρίου Συσσιτίων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος έβαλε τον θεμέλιο λίθο και κατόπιν επισκέφτηκε μαζί με τον εφημέριο και πρόεδρο του Συσσιτίου πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο τις εγκαταστάσεις της Δομής. Στην τελετή θεμελίωσης παραβρέθηκαν ο...
24 Μαρτίου, 2019 - 18:54

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ο Μητροπολίτης έβαλε τον θεμέλιο λίθο στο Κτίριο Συσσιτίων

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΛΙΟ: Ο Μητροπολίτης έβαλε τον θεμέλιο λίθο στο Κτίριο Συσσιτίων

O Μητροπολίτης Αργολίδος, κ. Νεκτάριος, πραγματοποίησε την τελετή Θεμελίωσης για την Ανέγερση του Κτιρίου Συσσιτίων του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Ο Σεβασμιώτατος έβαλε τον θεμέλιο λίθο και κατόπιν επισκέφτηκε μαζί με τον εφημέριο και πρόεδρο του Συσσιτίου πρωτοπρεσβύτερο π. Ελευθέριο Μίχο τις εγκαταστάσεις της Δομής. Στην τελετή θεμελίωσης παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, Γ. Μανιάτης και Γ. Γκιόλας ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και πάρα πολύς κόσμος.

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων