29/03/2024 29/03/2024 Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας πραγματοποίησε Ιερό μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες Ιεροψάλτες και την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας στο Ναύπλιο, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Προηγήθηκε η ακολουθία του Μεγάλου αποδείπνου στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο. Στη συνέχεια ακολούθησε το Ιερό μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο επί τη συμπλήρωσης...
29 Μαρτίου, 2024 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 11:40

Ναύπλιο: Συγκέντρωση ιεροψαλτών και μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους ιεροψάλτες

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Συγκέντρωση ιεροψαλτών και μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους ιεροψάλτες

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας πραγματοποίησε Ιερό μνημόσυνο για τους αποβιώσαντες Ιεροψάλτες και την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας στο Ναύπλιο, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024.

Προηγήθηκε η ακολουθία του Μεγάλου αποδείπνου στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο. Στη συνέχεια ακολούθησε το Ιερό μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο επί τη συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία του αειμνήστου Διδασκάλου-Μουσουργού Διαμαντή Μαυραγάνη και του Ιδρυτή και πρώτου προέδρου του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας κ. Αλεξάνδρου Μπιτζή, καθώς και όλων των αποβιωσάντων Ιεροψαλτών της Αργολίδας .

Ακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου ειδική ομιλία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας με θέμα ” Ο ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων