30/01/2020 30/01/2020 O Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος , την  Πέμπτη  30 Ιανουαρίου 2020, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας δεξιώθηκε και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος. Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς , ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για την παιδεία αλλά και...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 22:32

Ο Μητρ. Νεκτάριος μίλησε στους εκπαιδευτικούς της Αργολίδας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Νεκτάριος μίλησε στους εκπαιδευτικούς της Αργολίδας

O Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος , την  Πέμπτη  30 Ιανουαρίου 2020, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας δεξιώθηκε και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Νομού Αργολίδος. Σε μία κατάμεστη αίθουσα από εκατοντάδες καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς , ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για την παιδεία αλλά και για το μεγάλο έργο των Τριών Ιεραρχών.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας μίλησε με θέμα ”Δίψα Ζωής Δίψα Θεού ” και αναφέρθηκε για την παιδεία σήμερα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αργολίδος , ο δήμαρχος Επιδαύρου  Τ. Χρόνης , οι αντιδήμαρχοι  Κ. Ρούτουλας και Ν. Γκαβούνος καθώς κι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Π.Σκούφης. Μετά το πέρας της ομιλίας ο Μητροπολίτης δώρισε σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού από ένα βιβλίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων