02/01/2023 02/01/2023 Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση του Κέντρου Νεότητας Ναυπλίου και Άργους όπου ευλόγησε και έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους παρευρισκομένους, κυρίως νέους και παιδιά. Προηγήθηκε ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος στα νέα παιδιά, τα οποία πλαισιώνουν τις Νεανικές Συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης. Ακολούθησαν τα κάλαντα με μουσική συνοδεία,...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2023 - 20:37

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος έκοψε την Βασιλόπιτα του κέντρου νεότητας στο Ναύπλιο και το Άργος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος έκοψε την Βασιλόπιτα του κέντρου νεότητας στο Ναύπλιο και το Άργος

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση του Κέντρου Νεότητας Ναυπλίου και Άργους όπου ευλόγησε και έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους παρευρισκομένους, κυρίως νέους και παιδιά.

Προηγήθηκε ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος στα νέα παιδιά, τα οποία πλαισιώνουν τις Νεανικές Συνάξεις της Ιεράς Μητρόπολης.

Ακολούθησαν τα κάλαντα με μουσική συνοδεία, με ακορντεόν, από τον π. Δημήτριο Κρουσταλάκη και τον Ιεροδιάκονο π. Νικόλαο Μίχο.

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων