17/02/2024 25/02/2024 Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και ο Σύλλογος Τυφλών Νομού Αργολίδας «Η Ίριδα» πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος τέλεσε και επιμνημόσυνη δέηση για τα μέλη του Συλλόγου που δεν...
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2024 - 15:03

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα φορέων τυφλών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα φορέων τυφλών

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και ο Σύλλογος Τυφλών Νομού Αργολίδας «Η Ίριδα» πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος τέλεσε και επιμνημόσυνη δέηση για τα μέλη του Συλλόγου που δεν βρίσκονται εν ζωή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Κωνσταντοπούλου Ελένη και Ντόκος Δημήτριος.

Στο τέλος προσφέρθηκε κέρασμα και χυμοί προσφορά από την ΕΑΣ Αργολίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων