12/01/2023 13/01/2023 Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου-Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Προηγήθηκε ομιλία από τον Σεβασµιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο με θέμα: «Μαγικές αντιλήψεις για τον Χριστιανισμό». Στην συνέχεια ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 1:03

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στη κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στη κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου-Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

Προηγήθηκε ομιλία από τον Σεβασµιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο με θέμα: «Μαγικές αντιλήψεις για τον Χριστιανισμό».

Στην συνέχεια ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων