23/01/2023 23/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα) το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023. Aκολούθως ο Σεβασμιώτατος παραχώρησε ομιλία με θέμα ένα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες. Στην συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα η παραδοσιακή μεικτή χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, η παιδική...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 21:27

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Μέρμπακα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Μέρμπακα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα) το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023.

Aκολούθως ο Σεβασμιώτατος παραχώρησε ομιλία με θέμα ένα οδοιπορικό στις αλησμόνητες πατρίδες.

Στην συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα η παραδοσιακή μεικτή χορωδία του Λυκείου των Ελληνίδων παραρτήματος Άργους, η παιδική χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος με την συνοδεία παιδικής ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο εφημέριος του Nαού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε και παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ενορίας, καθώς κι ‘όλο το κόσμο που συμμετείχε .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Ιωάννης Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Ιερείς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της κοινότητας Γ. Μαστοράκος, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Αργολίδας.

Περισσότερες φωτoγραφίες:

(ΦΩΤΠΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων