28/01/2024 28/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μετέβη την Κυριακή του Ζακχαίου, 28 Ιανουαρίου 2024 στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων, όπου τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της Σούλας Παπαγεωργοπούλου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πολλές φορές αποτελεί τον «καλύτερο γιατρό». Ικανός να...
28 Ιανουαρίου, 2024 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2024 - 17:17

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ιερούργησε στην Αγία Τριάδα Μιδέας την Κυριακή του Ζακχαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ιερούργησε στην Αγία Τριάδα Μιδέας την Κυριακή του Ζακχαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μετέβη την Κυριακή του Ζακχαίου, 28 Ιανουαρίου 2024 στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων, όπου τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της Σούλας Παπαγεωργοπούλου.

Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πολλές φορές αποτελεί τον «καλύτερο γιατρό». Ικανός να γιατρέψει πληγές, να απαλύνει τον πόνο, να απομακρύνει τη θλίψη. Η Αναστασία Παπαγεωργοπούλου ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας και η πρωτεργάτρια για τη δημιουργία του.

Επί δεκαετίες στήριξε τα άτομα με αναπηρίες και κυρίως τα παιδιά, τα οποία την είχαν σαν δεύτερη μητέρα τους. Πριν συνταξιοδοτηθεί, για πολλά χρόνια ήταν προϊσταμένη στο ΠΙΚΠΑ Άργους.

Με καταγωγή από τα Καλύβια Αττικής, έζησε για πολλές δεκαετίες στην Αγία Τριάδα Μιδέας με το σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργόπουλο.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν μιλούν για την καλοσύνη και την ευγένειά της και κυρίως για τους αγώνες της για τα παιδιά και πολύ περισσότερο για τα ΑμεΑ, στα οποία αφοσιώθηκε παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Για την προσφορά της έχει τιμηθεί από πολλούς φορείς. Το 2016 βραβεύτηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων