27/01/2023 27/01/2023 Ο Δήμος Ναυπλιέων με τη συνδιοργάνωση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας» την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Πολύκαρπος Αδαμίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου,...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 21:20

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε εκδήλωση για τα Ελληνοτουρκικά και το Δίκαιο της Θάλασσας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε εκδήλωση για τα Ελληνοτουρκικά και το Δίκαιο της Θάλασσας

Ο Δήμος Ναυπλιέων με τη συνδιοργάνωση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Η κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Δίκαιο της Θάλασσας» την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Πολύκαρπος Αδαμίδης Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων και Προμηθειών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Ηλίας Κωνσταντακόπουλος Αντεισαγγελέας Εφετών και καθηγητής Εγκληματολογίας της di Roma “ΕΑ SAPIENZA”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο αντιδήμαρχος Κ. Ρούτουλας, ο δημοτικός σύμβουλος Ε. Λαμπρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων