15/01/2024 15/01/2024 Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν στο στρατόπεδο Ζησιμοπούλου, στο Ναύπλιο από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά , Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024. Τα εγκαίνια οργάνωσε η διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αργολίδας. Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο παρουσία των Αξιωματικών και πυροσβεστών...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 17:52

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν στο στρατόπεδο Ζησιμοπούλου, στο Ναύπλιο από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος Αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά , Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Τα εγκαίνια οργάνωσε η διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αργολίδας. Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο παρουσία των Αξιωματικών και πυροσβεστών από τις υπηρεσίες Αργολίδας καθώς και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο στρατόπεδο Ναυπλίου, πρώην ΚΕΜΧ, ενώ η μεταφορά τους εκεί ήταν απαραίτητη ενέργεια, αφού η σημερινή εποχή, απαιτεί, άρτιες κτιριακές δομές για το Πυροσβεστικό Σώμα.

 

   

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων