01/01/2021 01/01/2021 Η καθιερωμένη Δοξολογία για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή του covid-19. Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος παρουσία εκπροσώπων των τοπικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας από...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 13:56

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στη Δοξολογία για το νέο έτος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στη Δοξολογία για το νέο έτος

Η καθιερωμένη Δοξολογία για το νέο έτος πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή του covid-19.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος παρουσία εκπροσώπων των τοπικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο στο προαύλια χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων