25/03/2024 25/03/2024 Η επετειακή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη Λεωφόρο. Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου, στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας Βασίλης...
25 Μαρτίου, 2024 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 15:55

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο για την 25η Μαρτίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο για την 25η Μαρτίου

Η επετειακή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη Λεωφόρο. Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου, στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας Βασίλης Σπανάκης.

Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, του στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος “Αρματωμένοι Μωραϊτες” με εντυπωσιακές αυθεντικές παραδοσιακές στολές.

_cuva

_cuva

_cuva

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων